Skip to content
 

Kerridge Commercial Systems voltooit overname van MAM Software Group, Inc.

MAM Software

Hungerford, UK, 21 oktober 2019 - Kerridge Commercial Systems ("KCS"), een marktleider in software, diensten en ondersteuning van oplossingen voor klanten in de handel, groothandel, productie en distributie wereldwijd, heeft vandaag aangekondigd dat het de overname van MAM Software Group heeft voltooid , Inc. (NASDAQ Capital Market: MAMS). ("MAM Software" of "MAM") is een toonaangevende wereldwijde leverancier van on-premise en cloudgebaseerde bedrijfsmanagementoplossingen voor de automotive aftermarket en distributie markt, die aan alle voorwaarden voldoet.

Ian Bendelow, CEO van Kerridge Commercial Systems, zei: "KCS biedt end-to-end ERP-oplossingen, waaronder Supply Chain Management, Financieel Management, CRM, Warehouse Management, Vehuur Management, Transport Management, Business Intelligence, ePOS en meer, specifiek voor de distributie- en productiemarkten. Door MAM in de KCS-groep te brengen, zal onze aanwezigheid in de automotive aftermarket-sector worden versterkt. Wij geloven dat onze uitgebreide reeks complementaire oplossingen ons in staat zal stellen om bestaande klanten van zowel KCS als MAM op de lange termijn beter te bedienen en tegelijkertijd een zeer aantrekkelijk alternatief voor nieuwe klanten te bieden.”

Mike Jamieson, CEO van MAM Software, zei: “De voltooiing van deze combinatie betekent een belangrijke mijlpaal voor zowel MAM Software als KCS. Samenwerken met KCS biedt MAM kansen om haar klantenbestand effectiever te bedienen via de vergaande en uitgebreide middelen van KCS, dat wereldwijd een sterke basis van meer dan 15.000 klanten heeft. We zijn ervan overtuigd dat KCS de leidende positie van MAM in de automotive aftermarket-sector kan verbeteren door gebruik te maken van de domeinexpertise van de KCS-organisatie. We kijken uit naar een spannend nieuw hoofdstuk samen als onderdeel van de KCS-groep.”

Over MAM Software Group, Inc.

MAM Software is een toonaangevende wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde bedrijfs- en on-premise managementoplossingen voor de automotive aftermarket en distributiemarkt. Het bedrijf biedt een portfolio van innovatieve software (SaaS en packaged), data (DaaS) en integratiediensten (iPaaS) waarmee bedrijven intelligent hun kernprocessen kunnen beheren, kosten kunnen beheersen en nieuwe winstkansen kunnen genereren. De geïntegreerde platforms van MAM bieden een schat aan rijke functionaliteit, waaronder: verkooppunten, inventaris, inkoop, rapportage, gegevens en e-commerce. Groot-, detailhandel en installateurs in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland vertrouwen op MAM-oplossingen, ondersteund door toegewijde teams van ervaren service- en supportprofessionals. Ga voor meer informatie naar www.mamsoftware.com.

Over Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems biedt specialistische software, service en support van volledig geïntegreerde software oplossingen aan klanten actief in de handel, distributie, verhuur, projecten en installatie – kleine en grote bedrijven, waar dan ook ter wereld. Met ruim 40 jaar ervaring binnen deze sectoren, zijn onze technische experts leiders in handels- en management technologieën. Onze innovatieve en flexibele aanpak zorgt ervoor dat onze klanten op de lange termijn met ons samenwerken. Onze missie is eenvoudig: het ontwerpen en leveren van hoogwaardige, geïntegreerde ERP-oplossingen waarmee onze distributieklanten effectief, efficiënt voorraad kunnen leveren, winstgevend kunnen verkopen en concurrerend kunnen bedienen. Ga voor meer informatie naar www.kerridgecs.nl

Contact:

Kerridge Commercial Systems

Todd Fogarty
Kekst CNC
212 521 4854
todd.fogarty@kekstcnc.com

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië