Skip to content
 

Bouwpartner Overkamp Meddo kiest voor digitalisering met K8

Bouwpartner Overkamp Meddo is al sinds 1830 een vaste waarde in de regio voor hout en bouwmaterialen. Al generaties lang zijn zij gevestigd aan de Geldereschweg in het buitengebied van Winterswijk-Meddo. In 2013 hebben ze een houthal gerealiseerd in Winterswijk, als uitbreiding op hun eerste vestiging, die door de jaren heen ook enorm gegroeid is. Sinds 2012 is Overkamp Meddo lid van de BPG-groep.

Met een zeer breed assortiment, van hout en tegels tot sierbestrating, badkamers en sanitair, inclusief bouwmaterialen, gereedschappen en afwerkingsmaterialen, biedt Meddo Overkamp de juiste mix voor professionele bouwers en zelfbouwers.

Bouwpartner Overkamp Meddo heeft onlangs gekozen voor K8 als ERP oplossing voor de automatisering en verdere digitalisering van hun bedrijf. Wij vroegen Wessel Zieverink, Commercieel en technisch medewerker, naar de redenen voor deze keuze. Hij zei hierover: “K8 sluit beter aan bij de processen van ons bedrijf dan andere pakketten. Wij bieden zoveel verschillende soorten assortimenten en producten aan, met specifieke maatvoeringen en bewerkingen, dat de veelzijdigheid en functionaliteiten voor onze branche in het pakket voor ons doorslaggevend zijn geweest. K8 is ook geen ‘lege basis’, maar een zeer compleet pakket. De dingen die je mag verwachten tegenwoordig zitten al in de standaard.”

Wij zijn blij en trots om dit mooie bedrijf te mogen verwelkomen in onze klantenkring. Onze ervaring in de branche kunnen wij alleen maar verder blijven verdiepen en verbeteren door deze samenwerking. We wensen het team ter plaatse veel succes met de implementatie.

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië