Skip to content
 

Bouwpartner Nieuw Leven kiest voor K8

Bouwpartner Nieuw Leven maakt als zelfstandige groothandel deel uit van Bouwpartner - een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor de aannemer en ZZP'er. Met een mooi team van 25+ medewerkers, onder leiding van eigenaar Wim Veerman, zijn zij gevestigd in Volendam (Noord-Holland) vanwaar zij de regio beleveren. 

Door een zeer moeizaam verlopende implementatie bij een andere leverancier, mede stilgelegd door Covid omdat de leverancier niet in Nederland gevestigd zat, heeft Bouwpartner Nieuw Leven het advies opgevolgd van de inkooporganisatie om verder te kijken naar de best passende oplossing. In navolging van meerdere collega's in de branche heeft Nieuw Leven binnen een zeer korte tijd gekozen voor K8 - dat recent door meerdere leden is gekozen als dé oplossing voor hun verdere automatisering. "De grote pluspunten zitten in het feit dat de software echt specialistisch is voor de bouwmaterialen. Dit blijkt uit de kennis en ervaring, de mogelijkheden voor de verwerking van verschillende afmetingen binnen hout en de kassafunctie aan de balie", benoemt Wim Veerman. "Het bijhouden van artikeldata was in het vorige systeem tijdrovend en dit is juist zo belangrijk dat dit snel en accuraat is". De koppeling met artikeldata van Bouwpartner/4Plus zal dit voor Nieuw Leven, en collega's die ook voor K8 hebben gekozen, vergemakkelijken en een belangrijke troef zijn. 

We kijken er alvast naar uit om samen met het team van Wim Veerman een succes te maken van dit project zodat zij onder andere kunnen profiteren van meer gemak op het gebied van onder andere voorraadbeheer en bestellen. 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië