Skip to content
 

Verno Verhuur kiest voor inspHire als partner

Verno_kiest_inspHire

“Wij zien de samenwerking en het gebruik van de software oplossingen van inspHire als een mogelijkheid om ons verhuurtraject verder te professionaliseren en te laten groeien dankzij de mogelijkheden in het systeem.”

Verno Verhuur, met haar hoofdkantoor in Leeuwarden, richt zich met haar verhuuractiviteiten voornamelijk op bedrijven in het noorden van Nederland. Met maar liefst 7 vestigingen en ruim 60 medewerkers bieden zij al ruim 45 jaar een zeer breed portfolio aan materieel; van aggregaat tot hoogwerker, van mobiele toiletten tot pompen en op grote schaal voor onder andere infra en wegenbouw.

Ongeveer een jaar geleden is er een interne werkgroep opgericht en zijn zij gestart met een selectietraject voor een nieuw ERP systeem. Het huidige ERP systeem beheerde alle processen van prospect tot klant, maar dit pakket omhelsde veel maatwerk, specifiek voor Verno gebouwd. Dit kan kwetsbaar zijn en daarnaast hadden ze behoefte aan een partner die branche specifieke kennis heeft en de focus heeft op de verhuurbranche. Met de collega’s in werkgroep hebben ze niet alleen gekeken naar de huidige processen, wensen en eisen, maar ook naar herziening van processen: Is dit nog wel de juiste manier?

De keuze voor inspHire is voortgekomen uit het vertrouwen in de mogelijkheden die het pakket biedt, de expertise en het gevoel dat inspHire de uitdagingen van Verno begrijpt. Het team van Verno verwacht vooral veel voordeel te behalen op het gebied van professionalisering van de logistieke processen. Het in gebruik nemen van de mobiele applicaties zal ook de papieren administratie verminderen, mogelijke fouten reduceren en efficiëntie verhogen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de activiteiten met betrekking tot de verhuur van mobiele toiletten. Een groot deel hiervan gaat op dit moment nog met Excel, maar hiervoor zijn ze te groot gegroeid.

“De belangrijkste conclusie is dat we echt gekozen hebben voor een partner waarbij we samenwerken en elkaar begrijpen en we ons hele verhuurtraject hopen nog verder te professionaliseren.” Karin Mast, Verno Verhuur.

Norbert Smis, General Manager inspHire Nederland verwelkomt Verno met open armen: “Wij zijn blij om Verno in onze klantenkring te mogen verwelkomen. Ze hebben een team waarmee we goed kunnen communiceren en sparren – een platte organisatie, maar ook een zeer professionele organisatie. Wij kijken uit naar een voorspoedige livegang en een mooie samenwerking voor nu en in de toekomst.”

https://www.verno.nl/

inspHire Nederland

InspHire is onderdeel van Kerridge Commercial Systems

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.