Skip to content
 

Kerridge Commercial Systems benoemt Heather Preu tot CEO – Noord-Amerika

Heather Preu is bij Kerridge Commercial Systems (KCS) gekomen als Chief Executive Officer (CEO) voor Noord-Amerika. Met een sterke achtergrond in uitvoerend leiderschap omvatten Heather’s recente functies als senior management binnen Infor en IBM, beide wereldwijde leveranciers van softwareoplossingen.

Heather neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich voor alle KCS-activiteiten in de Verenigde Staten en Canada, inclusief MAM en KCS (voorheen bekend als Dancik en Mincron). Heather rapporteert aan Ian Bendelow (Group CEO). Ian vertelt: “Onze groep is aanzienlijk gegroeid in Noord-Amerika, aanvankelijk met onze acquisitie van Dancik, die ERP-oplossingen biedt gericht op de vloerdistributiesector, en vervolgens met Mincron, die ERP-oplossingen levert gericht op de bouwdistributiesector. De laatste overname van MAM, een bedrijf dat zich richt op ERP-oplossingen voor de automotive sector, heeft aan deze groei bijgedragen. MAM behoudt haar merk binnen de specifieke markt, maar speelt een belangrijk onderdeel binnen de groepsstrategie. Dancik en Mincron zijn samengevoegd tot het merk Kerridge Commercial Systems, en ons vlaggenschip ERP-Product, K8, is met succes gelanceerd op de Noord-Amerikaanse markt, wat voor verdere organische groei heeft gezorgd. Daarnaast hebben wij een nieuw kantoor geopend in Toronto om deze groei te ondersteunen. Onze sterke aanwezigheid op de Noord-Amerikaanse markt, met kantoren in Houston, Raleigh Durham, Philadelphia en Toronto, plaatst ons in een geweldige positie om nog verder te kunnen groeien. Heather’s ervaring, motiverende persoonlijkheid en aandacht voor de klantenservice zullen de groep naar een hoger niveau tillen in Noord-Amerika”.

Heather voegt zich bij KCS na een uitgebreide carrière binnen een aantal leiderschapsrollen, meest recentelijk als SVP en GM Global Solutions bij Infor. Voordat ze bij Infor kwam, heeft ze o.a. gewerkt bij IBM en GE Meridium.

Heather over haar nieuwe rol: “Ik heb heel veel zin om een onderdeel te zijn van de KCS familie. Met de voortdurende investeringen in producten en de Noord-Amerikaanse uitbreiding, is het een geweldige tijd om deel uit te maken van deze organisatie. Met de kracht van de producten en de onovertroffen branchekennis kan ik niet wachten om het team te ontmoeten en met onze klanten en prospects in gesprek te gaan om onze continue focus op het leveren van het hoogste niveau van klanttevredenheid en bedrijfsoplossingen met hen te delen”. Ian vertelt: “Wij geloven dat onze producten en diensten ongelooflijk aantrekkelijk zijn voor onze klanten en prospects op de Noord-Amerikaanse markt. Met de benoeming van Heather tonen wij opnieuw onze toewijding aan deze markt”.

Lees het hele artikel. 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië