Skip to content
 

Vanderkamp Pompen

Vanderkamp Pompen

Vanderkamp Pompen, opgericht in 1991, is een innovatief en indrukwekkend bedrijf dat hoogwaardige oplossingen biedt voor tijdelijke pompprojecten. Hun missie en uitdaging is voor alle voorkomende tijdelijke pompproblemen een oplossing te kunnen leveren. Kennis is daarom ook de kern van hun product.

VanderKamp Pompen, gevestigd in Zwolle en Kruiningen, levert internationaal maatoplossingen voor tijdelijke pompinstallaties, op het gebied van afvalwater, oppervlaktewater, industriewater en brandbestrijding.

In gesprek met Hielke Werkman over het bedrijf verwoorde hij mooi de missie van het bedrijf: “Wij verhuren pompen, maar eigenlijk is ons product het leveren van advies en het bieden van oplossingen voor problemen of uitdagingen. Daar zijn wij bijzonder in. Voornamelijk omdat wij dit ook nog eens doen met grote en elektrische pompinstallaties.”

Lees het hele artikel hier.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.