Skip to content
 

Integrity Software overgenomen door Kerridge Commercial Systems

November 2016

Kerridge Commercial Systems (KCS), een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in de UK, heeft een akkoord bereikt over de overname van Integrity Software, gevestigd in Johannesburg, Zuid-Afrika en het succesvolle aanbod van producten. Deze overname is een belangrijke strategische overname voor KCS in Zuid-Afrika en een positieve ontwikkeling voor Integrity Software

KCS heeft Integrity Software overgenomen als onderdeel van onze doorlopende plannen om te groeien en marktleidende ERP en Bedrijfsmanagement oplossingen te bieden aan de handelssector over de hele wereld. Met Integrity Software voegen we oplossingen en expertise toe gespitst op onze kern - de handelssector - en versterken we specifiek ons aanbod voor de detailhandel. Bovendien kunnen wij nu onze Zuid-Afrikaanse klanten een payroll en HRIS oplossing aanbieden. De bedrijven zullen samen één van de sterkste ERP-leveranciers vormen, gericht op de specifieke behoeften van de distributie en Retail in zuidelijk Afrika.Kerridge Commercial Systems (KCS), een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in de UK, heeft een akkoord bereikt over de overname van Integrity Software, gevestigd in Johannesburg, Zuid-Afrika en het succesvolle aanbod van producten. Deze overname is een belangrijke strategische overname voor KCS in Zuid-Afrika en een positieve ontwikkeling voor Integrity Software.

Integrity Software zal de bestaande softwareoplossingen blijven behouden en ondersteunen en in de loop van de tijd de voordelen vanuit het KCS portfolio introduceren aan haar klanten zoals geavanceerde e-commerce, mobiel handelen, en Cloud diensten als onderdeel van een optioneel upgrade traject en optionele extra functionaliteiten. Eveneens zal KCS modules uit de Integrity Software Suite introduceren binnen hun bestaande K8 ERP-systeem Payroll oplossingen om bestaande klanten verder te ondersteunen.

Reagerend op de overname zei Ian Bendelow, KCS Group CEO, "Dit is een belangrijke strategische aanwinst voor ons en onze eerste in Afrika, wat al vele jaren een belangrijke markt voor ons is. Het verstevigt onze aanwezigheid op het Afrikaanse continent, breidt onze capaciteit uit en biedt een extra platform voor groei... Integrity Software sluit aan bij onze succesvolle bedrijfsstrategie van concentratie op Retail, handel en zakelijke beheer oplossingen voor de handelssector. We zijn al ruim 20 jaar actief in de regio vanuit onze vestiging in Johannesburg. Het is een succesvolle en belangrijke regio voor de KCS groep. Onze klanten zullen profiteren van deze overname door de toename van kracht en diepte binnen ons Zuid-Afrikaanse team met betrekking tot de ondersteuning van functionaliteit-rijke oplossingen om te voldoen aan hun bedrijfsdoelstellingen & uitdagingen."

Greg Gerasimo, Managing Director van Software Integrity stelt, "de acquisitie door KCS bundelt twee grote bedrijven met soortgelijke geschiedenis, cultuur en klantprofiel. De gecombineerde middelen zal verdere versterking van de diensten die wij aan onze klanten in zuidelijk Afrika bieden kunnen en ik kijk er naar uit om deel uit te maken van de groep en het Integrity Software team te leiden in een nieuw tijperk van mogelijkheden."

Des Nangle, Managing Director voor de KCS groep in Afrika, zal Greg en het team ondersteunen en helpen om ervoor te zorgen dat de voordelen van het behoren tot de KCS groep beschikbaar zijn voor al onze klanten.

Lees het officiële persbericht hier.

Over Kerridge Commercial Systems

Wij bieden specialistische software, service en support voor de levering van volledig geïntegreerde handels en business management oplossingen aan klanten met een handelsbedrijf, klein of groot - waar dan ook ter wereld. Bedreven met de handelssector voor meer dan 40 jaar, zijn onze technische experts leiders in handels en management technologieën. Onze innovatieve en flexibele aanpak verzekert een lange termijn samenwerking met onze klanten. Onze missie is simpel: het ontwerpen en leveren van een hoog presterend geïntegreerde ERP oplossing, die het onze klanten mogelijk maakt om effectiever in te kopen, een efficiënter voorraadbeheer te voeren, winstgevender te verkopen en een betere service te verlenen.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië