Skip to content
 

Acquisitie van Lakeview Computers versterkt de aanwezigheid van Kerridge Commercial Systems in de distributie en productiemarkt in de UK

Lakeview Computers

December 2017 - Kerridge Commercial Systems (KCS), een toonaangevende wereldwijde leverancier van softwareoplossingen voor de retail, groothandel, handel en distributie, heeft een akkoord bereikt over de overname van Lakeview Computers (Lakeview), Dartford, Verenigd Koninkrijk.

KCS biedt al software aan 14.700 klanten wereldwijd, met een aanbod van end-to-end ERP oplossingen specifiek voor de distributie en productie markten, met inbegrip van Supply Chain Management, Financieel Beheer, CRM, Warehouse Management, Transport Management, Business Intelligence, ePOS en meer. De acquisitie ondersteunt de groeistrategie van de onderneming en komt in navolging van drie andere acquisities in de afgelopen 18 maanden waarvan één in de Verenigde Staten en twee in Zuid-Afrika.

Het bedrijf Lakeview wordt gezien als een aanvulling op de huidige productportfolio en marktpositionering van KCS. Na voltooiing van deze acquisitie, zal de KCS group oplossingen bieden aan meer dan 14,950 klanten en meer dan 190.000 gebruikers. De overname wordt verwelkomd door Lakeview en hun producten worden blijvend gehandhaafd en ondersteund. KCS zal de mogelijkheden onderzoeken om de oplossingen van Lakeview af te stemmen met de bestaande infrastructuur en productportfolio van KCS. Hoewel er bij alle ERP oplossingen een algemene set aan functionaliteiten zal zijn, zullen de producten en oplossingen van Lakeview duidelijk gericht zijn op de SME markt, terwijl K8 (KCS product) schaalbaarheid biedt en gericht is op een uitgebreide reeks van branches en markten binnen productie en distributie.

Over de overname zegt Ian Bendelow, CEO van KCS: "Dit is een belangrijke aanwinst voor ons. Het geeft ons onmiddellijk een grotere aanwezigheid in de Britse markt en een vergroot platform voor groei in onze traditionele markten. Fundamenteel bieden zowel Lakeview als KCS klanten waarde via functioneel rijke oplossingen en voortdurende ontwikkelingen die sterk inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten. Lakeview en KCS zijn een goede match." Lakeview zal als een zelfstandige business unit van KCS functioneren met een nieuw merk om de synergie met KCS te benadrukken. Het team van Lakeview zal nauw samenwerken met het team van KCS om het succes te verzekeren van de Lakeview/KCS integratie.

Lakeview_Acquisitie
 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië