Skip to content
 

Kerridge Commercial Systems lanceert nieuwe E-commerce divisie

KCS ecommerce

Kerridge Commercial Systems (KCS) heeft vandaag de oprichting van een nieuwe strategische E-commerce divisie binnen de groep aangekondigd. Het bedrijf, dat wereldwijd actief is, heeft zich de afgelopen tijd gefocust op e-commerce en digitale technologieën en zal dit blijven doen. 

Tom Jackson, Director of Product Management bij KCS, heeft deze belangrijke strategische investering aangekondigd: "Onze klanten hebben naar ons gekeken voor oplossingen die hen kunnen helpen de uitdagingen van de recente pandemie aan te gaan, waaronder veranderingen in hun bedrijfsmodellen.”

"Daarom hebben we de introductie van een nieuwe reeks web gebaseerde producten versneld, die zijn ontworpen om onze klanten in staat te stellen een duurzame en winstgevende aanwezigheid online op te bouwen. Onze teams hebben onvermoeibaar gewerkt aan de introductie van innovatieve en snel te implementeren digitale oplossingen; we hebben dit al eerder gedaan en zijn vastbesloten dit te blijven doen."

Dit initiatief is bedoeld om de groep in staat te stellen haar e-commerce oplossingen verder te consolideren en zich te richten op de levering van essentiële oplossingen voor haar gehele productportfolio.

Tom voegde hieraan toe: "Door diverse krachten binnen de KCS Group te bundelen en extra collega's aan te werven om dit toegewijde team te creëren, zijn we helemaal klaar om nu en in de komende jaren in de digitale behoeften van onze klanten te voorzien.

Giles Greenslade, Business Development Director voor E-commerce bij KCS, legt uit dat de nieuwe divisie de waardepropositie van KCS zal versterken. "Door nieuwe en innovatieve e-commerce-oplossingen toe te voegen aan het KCS-portfolio krijgen onze klanten een totaalpakket voor hun digitale behoeften. Deze nieuwe divisie geeft ons de extra middelen die we nodig hebben om het huidige productaanbod verder uit te breiden en te verbeteren.

"We vragen klanten niet om hun bedrijf te veranderen om met een website te kunnen werken - de website zal namelijk werken met de oplossing van KCS die ze al in gebruik hebben. Ik kijk er echt naar uit om met onze klanten samen te werken om hun online strategieën te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat ze echt profiteren van deze aanzienlijke investering".

Voor meer informatie over Kerridge CS, bezoek de website op www.kerridgecs.nl of www.kerridgecs.com

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië