Skip to content
 

Kerridge CS genoteerd in Sunday Times HSBC International Track 200!

Sunday Times HSBC International Track 200

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kerridge Commercial Systems (KCS) genoteerd staat als nummer 37 in de Sunday Times HSBC International Track 200, een ranglijst die de top 200 van private bedrijven in het middensegment van Groot-Brittannië, gerangschikt in volgorde van de snelst groeiende overzeese verkoop.

De ranglijst wordt opgesteld door Fast Track, een firma uit Oxford die de best presterende particuliere bedrijven van Groot-Brittannië onderzoekt en rangschikt. Bij het onderzoeken van de bedrijven, vond Fast Track ook dat de VS het meest populaire land is voor buitenlandse verkoop, waarbij 118 van de 200 bedrijven het als een belangrijke markt beschouwen. Het is ook de beste keuze voor toekomstige groei, met meer dan de helft van de bedrijven (107) die van plan zijn om daar uit te breiden.

Fast Track geloofde ook dat de ranglijst de veerkracht toont van de Britse exporteurs in het middensegment. Ondanks de onzekerheid als gevolg van de lopende Brexit-onderhandelingen, is hun gecombineerde internationale omzet in de afgelopen twee jaar met gemiddeld 62% per jaar gegroeid tot een totaal van £ 10,1 miljard, het hoogste groeipercentage gemeten in de enquête sinds 2013.

The Sunday Times meldde dat het een ander teken van vertrouwen was dat 60 van de beursgenoteerde bedrijven ervoor hadden gekozen overzeese bedrijven over te nemen om hun groei te versnellen – ten opzichte van 46 vorig jaar. De zes strategische overnames die KCS onlangs in Europa, de VS en Zuid-Afrika heeft doorgevoerd, hebben duidelijk bijgedragen aan onze internationale omzet van £ 24 miljoen in 2017.

De volledige ranglijst werd gepubliceerd als een supplement van acht pagina's met het zakelijke gedeelte van The Sunday Times op 10 juni, zowel in gedrukte vorm als in de digitale editie en op: www.fasttrack.co.uk/company_profile/kerridge-commercial-systems/

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië