Skip to content
 

AZ Hollink kiest voor K8 ERP van KCS

De AZ Hollink Group, een internationale groep bedrijven gespecialiseerd in mechanische aandrijftechniek voor Europa en Sub-Saharisch Afrika, heeft gekozen voor de volledige geïntegreerde ERP oplossing K8. AZ Hollink is wereldwijd leverancier van een zeer breed scala aan producten waaronder hoogwaardige koppelingen, glijlagers, tandwielkasten en overige Power Distributie producten.

“De software oplossingen van Kerridge Commercial Systems sluiten beter aan bij de bedrijfsprocessen van onze onderneming en is speciaal ontwikkeld voor handelsbedrijven.” licht Rob Hendriks, Managing Director van AZ Hollink toe. “De gebruiker kan in één oogopslag zien wat er op voorraad is, wat er onderweg is, de historie van een product en de klanten kaart - dit is vaak bij andere ERP systemen alleen via meerdere schermen toegankelijk. Het is dus erg gebruikersvriendelijk en eenvoudig te onderhouden.”

AZ Hollink heeft gekozen voor onze oplossing in de Cloud, grote kapitaalinvesteringen zijn hierdoor overbodig. Het ERP systeem van AZ Hollink zal door KCS worden gehost in onze eigen K-Cloud en zal alle bestaande financiële- en handelssystemen vervangen.

Het project management team van Kerridge Commercial Systems zal de komende maanden nauw samenwerken met AZ Hollink om een succesvolle Go Live te realiseren in januari 2018.

http://www.azhollink.eu/ en http://nl.azhollink.nl/

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië