Skip to content
 

inspHire Limited breidt haar activiteiten in Australie uit

InspHire breidt uit

inspHire Limited is verheugd de overname van haar reseller Elev8 Australia Pty Ltd aan te kondigen.

inspHire heeft de bekroonde verhuuroplossingen de afgelopen 12 jaar via  haar plaatselijke reseller geleverd en is nu van plan om klanten rechtstreeks te bedienen. Het richt zich op een aantal kernmarkten, waaronder fabrieksinstallaties, bouwvoertuigen en elektrisch aangedreven steigers, olie- en gasapparatuur, draagbare toiletten, audiovisuele, - en medische apparatuur.

inspHire levert al een aantal jaar software-oplossingen aan de verhuursector en is actief in Europa, Noord-Amerika en Afrika, waarmee ze ondersteuning biedt aan meer dan 1200 bedrijven in meer dan 30 landen. Het maakt deel uit van de Kerridge Commercial Systems Group, die software levert aan 15.000 klanten over de hele wereld. Zij biedt end-to-end ERP-oplossingen, inclusief verhuur, supply chain management, financieel management, CRM, warehouse management, transportmanagement, business intelligentie en ePOS-oplossingen voor de distributie- en productiemarkten.

Sprekend over de overname zei Graham Dobbs, CEO van inspHire: "Dit is een geweldige kans om onze strategie te versnellen. We kijken ernaar uit om met klanten in heel Australië en Azië samen te werken om hun behoeften beter te voldoen. Het is een spannende tijd voor inspHire om zich in Australië te vestigen en om lokaal nauw samen te werken met onze klanten. Ik ben ook heel blij om onze nieuwe Australische collega's bij de groep te verwelkomen. Ze zijn een zeer toegewijd, goed geïnformeerd en ervaren team en een geweldige aanvulling op het inspHire-team. Het uitbreiden van onze activiteiten in de Australische en Aziatische markten is een belangrijk onderdeel van onze wereldwijde strategie. Het nieuwe kantoor in Australië brengt het aantal inspHire-kantoren wereldwijd op 4; het Verenigd Koninkrijk, Nederland en de Verenigde Staten. Nu met het wereldwijde bereik en de steun van Kerridge Commercial Systems Group zijn we beter gepositioneerd om de groei van inspHire voort te zetten en onze klanten over de hele wereld te bedienen."

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië