Skip to content
 

Kerridge Commercial Systems Ltd neemt Palladium Business Solutions over

Kerridge Commercial Systems Ltd neemt Palladium Business Solutions over

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde ERP en business management software leverancier voor distributeurs, groothandelaren, retailers en de verhuurindustrie – heeft Palladium Business Solutions overgenomen, gevestigd in Johannesburg Zuid-Afrika. Palladium Business Solutions is een lang gevestigde softwareleverancier die diensten levert aan de distributie-, productie-, accounting- en retail branche in Zuid-Afrika. Samengesteld hebben zij nu ca. 13.500 klanten en 75.000 gebruikers, een gezamenlijk kanaal van 370 resellers die oplossingen van Palladium Business Solutions en KCS in heel zuidelijk Afrika distribueren.

Deze overname is een verdere strategische investering voor KCS, nu zij willen groeien en meer expertise en software oplossingen willen bieden voor de distributiesector wereldwijd. Daarnaast is de overname een positief nieuw hoofdstuk voor Palladium Business Solutions omdat het bedrijf wil voortbouwen op het reeds bestaande succes.

KCS is een toonaangevende en bekroonde leverancier van ERP- en bedrijfssoftware met meer dan 31.000 klanten wereldwijd en richt zich op groothandelaren, distributeurs, detailhandelaren, verhuur van apparatuur en de automobielsector. De overname ondersteunt de strategie van KCS om te blijven groeien door zich te richten op haar specifieke expertise en volgt op succesvolle eerdere overnames van IQ Retail en Integrity SA in dezelfde regio.

Palladium Business Solutions levert al meer dan 15 jaar ERP-systemen aan klanten met een vergelijkbaar profiel en staat bekend om de uitstekende dienstverlening aan hun klanten. Als onderdeel van de KCS Group heeft het bedrijf nu toegang tot het volledige aanbod van KCS-producten, -oplossingen en –expertise, zodat het vanuit haar kantoren in Johannesburg, Stellenbosch en Kenia nog meer belangrijke voordelen kan leveren aan haar klanten.

Het hele team van Palladium Business Solutions wordt een integraal onderdeel van de KCS Group en samen willen zij aanzienlijk groeien in een belangrijke strategische markt.

Ian Bendelow, CEO van KCS Group: “Dit is een belangrijke strategische overname en onze derde in Afrika, wat een belangrijke markt voor ons is. Het versterkt onze aanwezigheid op het continent, breidt onze mogelijkheden uit en biedt een verder platform voor groei over de hele wereld. Het team van Palladium Business Solutions heeft een geweldig bedrijf; zij begrijpen hun klanten en markt door en door. Als onderdeel van KCS krijgen zij nu toegang tot nog meer middelen en oplossingen. Ik ben enthousiast om de mogelijkheden te zien versnellen nu we klanten, zowel huidige en toekomstige, de innovatie bieden die ze nodig hebben in een veranderende wereld”.

Stephen Corrigan, Managing Director bij Palladium Business Solutions: “Sinds onze oprichting in 2005 hebben we gestaag en aanzienlijke aanwezigheid in zuidelijk Afrika opgebouwd en hebben we een reputatie opgebouwd voor het leveren van service van topkwaliteit. Door onze krachten te bundelen met KCS kunnen we onze aanwezigheid nog verder vergroten en ons aanbod uitbreiden met toegang tot meer expertise en diensten voor onze klanten om hen echt te helpen hun bedrijf vooruit te helpen. We zijn allemaal erg enthousiast om onze krachten te bundelen met KCS en kijken uit naar onze toekomstige groei binnen de groep”.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië