Skip to content
 

KCS sluit Business Intelligence partnership met Datalon

KCS en Datalon

Kerridge Commercial Systems, uw ERP leverancier voor de groothandel, verhuur, projecten en installatie, en Datalon hebben een samenwerking met elkaar gesloten voor de levering van diensten op het gebied van Business Intelligence (BI). Hiermee wil Kerridge Commercial Systems de vervolgstap zetten in hun data en BI strategie en meer focus creëren op de ERP oplossingen.

Dankzij de nieuwe samenwerking met Datalon kunnen de klanten al hun vragen op het gebied van data, processen en BI software kwijt bij een specialist in data gedreven werken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Datalon. Datalon zal, gezien hun kennis, onze huidige en toekomstige klanten ondersteunen bij de data vraagstukken die er zijn rondom hun BI software en de verschillende KCS producten in de Benelux.

Douwe van Dijk van Datalon: “Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Zo ook bij de klanten van KCS met hun verschillende ERP software producten. Datalon helpt organisaties bij het continu verbeteren van bedrijfsprocessen en bedrijfsresultaten met behulp van die data. Veel bedrijven zijn daar al dan niet onbewust al mee bezig maar vaak is er op dit vlak nog veel verbetering mogelijk. Door alle aanwezige data grondig te analyseren en vervolgens geautomatiseerd inzichtelijk te maken kunt u sneller en beter beslissen. We maken hierbij met name gebruik van Qlik en Power BI, beide leiders op gebied van (visual) data analytics en BI platforms. We kijken enorm uit naar deze nieuwe samenwerking en het is een hele mooie stap in de verdere groei van Datalon”

Het doel van de samenwerking is dat wij onze klanten nog beter kunnen ondersteunen om data gedreven te gaan werken. Dit willen we bereiken door onder andere samen met Datalon klanten te helpen bij het analyseren van hun data, te ondersteunen bij het geautomatiseerd inzichtelijk maken van data uit verschillende bronnen in dashboards / rapportages en het trainen van eindgebruikers in het maken van beslissingen op basis van data bij de dagelijkse werkzaamheden. Dit moet leiden tot een data gedreven cultuur waar bedrijfsprocessen en resultaten continu worden verbeterd!

Bezoek de website voor meer informatie over Datalon.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië