Kerridge Commercial Systems viert 40-jarig jubileum

Kerridge Commercial Systems viert 40-jarig jubileum.

Dit jaar kijkt Kerridge Commercial Systems (KCS) met trots terug naar de oprichting in 1976 en viert 40 jaar levering van innovatieve computer software oplossingen aan de handelssector te vieren.

Ian Bendelow, chief executive officer, zei: "Ondanks dat computertechnologie drastisch vooruitgang heeft geboekt in de afgelopen 40 jaar en zakelijke behoeften aanzienlijk veranderd zijn, zijn wij trouw gebleven aan het ethos van ons bedrijf. Door te focussen op de behoeften van onze klanten, leveren wij hoogwaardige oplossingen voor hun zakelijke behoeften en technische innovatie die echt waarde toevoegt onderaan de streep. Aan onze klanten leveren wij consistentie, stabiliteit, duurzaamheid en innovatie. We zijn bijzonder trots op de lange-termijn relaties die we hebben opgebouwd en hoe wij onze klanten hebben zien ontwikkelen en groeien. Die lange termijn relaties, van wie velen al 10, 20 en zelfs meer dan 30 jaar oud zijn, maken echt een verschil. Gedreven door kansen innoveren onze klanten voortdurend en het is onze taak geweest om die kansen te ondersteunen en tegelijkertijd technische innovatie te leveren. Het is geweldig om te reflecteren hoe 40 jaar ondersteuning van groothandelaren/distributeurs zich heeft geëvolueerd.”

Naast de Britse activiteiten in Hungerford, Bourne End en Newcastle heeft het bedrijf, dat 400 medewerkers in dienst heeft, belangrijke faciliteiten die de klanten in Ierland, Nederland en Zuid-Afrika bedienen. In 2015 heeft KCS haar activiteiten uitgebreid naar Noord Amerika met de opening van het kantoor in North Carolina. The KCS Group heeft nu ongeveer 800 klanten en bedient 6.000 locaties en 80.000+ gebruikers in 18 landen.

Voor meer informatie neem contact op met onze marketing afdeling: K8info@kerridgecs.nl

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.