Brand Update Kerridge Commercial Systems

Brand Update KerridgeCS

Nieuwe Look & Feel

Als een succesvol bedrijf, met een sterke reputatie als het gaat om technische expertise en een team toegewijd aan uitstekende klantenservice, gaat Kerridge Commercial systems een mooie toekomst tegemoet. Echter, we vonden dat ons merk onze ambitie, onze innovatie en onze wens voor de levering van marktleidende producten naar onze vooruitdenkende klanten in de handelssector niet voldoende reflecteerde.

Om die reden hebben we een paar wijzigingen doorgevoerd, om te beginnen met onze website: www.kerridgecs.nl. Onze dynamische nieuwe look en feel, is ontworpen om ons te positioneren voor groei en wereldwijde expansie.

Onze Klanten

Onze klantreferenties wereldwijd dekken alle verticalen binnen de groothandel en detailhandelsmarkten en onze flexibiliteit en innovatie stelt ons in staat om met onze klanten een samenwerking aan te gaan voor de lange termijn. Wij blijven oplossingen leveren voor grote en kleine klanten verdeeld over de distributieketen, met inbegrip van distributeurs, groothandelaren, handelaars, re-sellers en detailhandelaren. We hebben ervoor gezorgd dat klanten werden geraadpleegd bij de ontwikkeling van ons nieuwe merk en waren zij de eerste om de nieuwe look en feel te zien.

Onze Missie

Ons merk verhaal begint met onze missie en de vier hoekstenen van onze waarde propositie – het helpen van onze klanten met 'effectief inkopen, efficiënt voorraadbeheer, winstgevender verkopen, en betere service'. Deze vier gebieden zijn vastgelegd in ons nieuwe logo – de soepele, magenta diamant met vier parallelle, gestileerde ’S-en, perfect gesynchroniseerd met elkaar – zoals u van een geïntegreerde ERP-oplossing, speciaal ontworpen voor de distributiesector, zou mogen verwachten.

Ons Bedrijf

De groei en het succes van ons bedrijf – verleden, heden en de toekomst – is afhankelijk van onze marktleidende producten, gespecialiseerde diensten en ondersteuning, ons dynamische team en netwerk van partners. We blijven innoveren en kijken naar de uitbreiding van toegevoegde waarde aan onze klanten en wilden ervoor zorgen dat dit wordt weerspiegeld met een moderne uitstraling.

Onze Expertise

Bedreven met de handelssector voor meer dan 35 jaar, zijn onze technische experts leiders in handels en management technologieën. Dit verzekert dat onze innovatieve producten aansluiten bij de wensen van onze klanten – nu en in de toekomst.

Terwijl onze strategie hetzelfde blijft, weerspiegelt de nieuwe look en feel onze dynamiek en ons streven om in de voorhoede te blijven van de handelssector. Onze missie onze klanten te helpen met inkoop, voorraad, verkoop en service is belichaamd in ons nieuwe logo en wij blijven ons richten op innoveren en het leveren van toonaangevende ERP oplossingen gebouwd voor de distributiesector – alleen nu met een moderner en dynamischer merk.

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.