Kerridge Commercial Systems neemt Dancik International over

Dancik International

23 Juli 2015: Vandaag heeft Kerridge Commercial Systems (KCS) een akkoord bereikt over de overname van Dancik International, een bedrijf gevestigd in de VS, en haar succesvolle suite aan producten. Deze overname is een belangrijke strategische investering voor KCS en een welkome ontwikkeling voor Dancik, samen zullen de twee bedrijven een van de sterkste ERP-aanbieders worden voor de handelssector.

KCS biedt momenteel het marktleidende en award-winnende K8 ERP-systeem, meer dan 700 klanten ondersteunend wereldwijd, met inbegrip van de bouwmaterialen handelaars, auto-onderdelen distributeurs, voedsel groothandelaars, elektrische distributeurs en vele andere distributie verticalen. Dancik International heeft een suite van producten met inbegrip van hun Dancik Enterprise System (DES) met Navigator, een ERP-oplossing voor de vloeren, tegel, steen en decoratie.

KCS zal zowel haar bestaande producten promoten als het assortiment van Dancik, elk gericht op hun verticale kern markten, in overeenstemming met de groepsstrategie om diepgaande marktkennis te leveren. De overname van Dancik biedt ook een mooi platform voor de lancering van K8 in de Amerikaanse en Canadese markten.

Refererend aan de overname commenteerde Ian Bendelow, CEO van KCS “Dit is een belangrijke strategische aanwinst voor ons. Het geeft ons onmiddellijk aanwezigheid in de Noord-Amerikaanse markt en een platform voor groei in deze belangrijke regio. Dancik sluit aan bij onze succesvolle bedrijfsstrategie door zich te concentreren op de handel met zakelijke managementoplossingen voor de handelssector, met inbegrip van groothandelaren, distributeurs, winkeliers en handelaars. Fundamenteel bieden zowel Dancik als KCS hun klanten waarde door functionele oplossingen te bieden die verticaal gericht zijn op de behoeften van onze klant en gecontinueerde ontwikkelingen die sterk inspelen op de evoluerende markt van onze klanten; Dancik en KCS zijn een uitstekende match.

Mitch Dancik, Chairman van Dancik International: “De overname door KCS bundelt twee grote bedrijven met de wens om gerichte oplossingen de markt van de distributie te leveren. De gecombineerde middelen van de twee bedrijven zal een kritische massa leveren voor ons groeiende verkoop en marktaandeel van al onze producten. We zijn ook echt blij een bedrijf met bijpassende waarden te hebben gevonden met hetzelfde niveau van ambitie."

Voor meer informatie, bezoek onze websites: www.kerridgecs.com en www.dancik.com

Of neem contact op met: marketing@kerridgecs.com

Download Press Release

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.