Eenvoudige voor- en nacalculatie

 

Eenvoudige voor- en nacalculatie

Als installateur ondervindt u veel gemak van een geautomatiseerd en zeer nauwkeurig calculatiesysteem. Middels een dergelijk systeem bent u in staat in een minimum van tijd een perfecte calculatie, offerte, eindbladen en materiaallijsten op te stellen.

Voorcalculatie

Op basis van een voorcalculatie kunt u de kostprijs inschatten. Tevens kunt u met de voorcalculatie als uitgangspunt de benodigde materialen gaan reserveren in het magazijn en/of gaan bestellen.

Nacalculatie

Met een goede projectadministratie is geld te verdienen! Met de mogelijkheid tot nacalculatie kunt u het werk (project) voortdurend blijven volgen, zodat altijd de meest actuele informatie per project beschikbaar is. De reden voor de installateurs om projectmatig te werken is, dat zij de activiteiten goed in de hand willen houden om overschrijding van uren en budgetten zoveel mogelijk te voorkomen.

De voordelen op een rij

  • Geld verdienen met een goede projectadministratie
  • Altijd de meest actuele informatie per project beschikbaar

  • Snel en eenvoudig een perfecte offerte maken

Meer weten over onze software voor uw branche? Neem contact met ons op of download een brochure

Download een brochure Vraag een demo aan

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.