Beheer alle servicecontracten

 

Beheer alle servicecontracten

Deze functionaliteit is er voor het registreren van contracten, installaties, detailgegevens van apparaten, etc. Hierdoor bent u in staat storingen snel in te voeren waarbij automatische een uitgebreide historie van storingen en oplossingen tot stand komt. De werkopdrachten zijn bij een werkadres direct oproepbaar, evenals de historie van de werkzaamheden en nog openstaande facturen.

Mogelijkheden

Het installatienummer en de installatieomschrijving worden hier ingegeven, evenals het contract waaronder deze installatie valt. Indien op een installatie meerdere contracten van toepassing zijn, kan de hoofdinstallatie verdeeld worden in deelinstallaties. De mogelijkheid om een onderhoudsbeurt handmatig te activeren is aanwezig, bijvoorbeeld: bij een storing waarbij enige dagen later reeds preventief onderhoud was gepland. Onderhoud en reparatie kunnen dan samenvallen. De keuze is aanwezig om gepland preventief onderhoud automatisch op te nemen in het grafische planningsprogramma. Naar keuze kunnen daarvan vervolgens aankondigingen, etiketten en/of werkbonnen worden vervaardigd.

Werkbonnen

Uit diverse acties kan het printen van een werkbon, preventief onderhoud, storing en/of het maken van een aanvullende opdracht voortvloeien. Het printen van een werkbon kan meteen plaatsvinden of u kunt de werkbonnen verzamelen en meerdere werkbonnen tegelijk uit te printen. De werkbon lay-out kunt u naar eigen inzicht opstellen.

Hoe onze software u gaat helpen

  • Snel en eenvoudig een overzicht van uw servicecontracten
  • De mogelijkheid bij meerdere installaties om hoofdinstallatie te verdelen in deelinstallaties

  • Gepland onderhoud automatisch opnemen in grafische planningsprogramma

  • Factuurvoorstel vervaardigen vanuit uitstaande contracten

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een brochure aan of neem contact met ons op

Download een brochure Vraag een demo aan

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.