Skip to content

Uitgebreide rapportages

 

Uitgebreide rapportages

Business Intelligence geeft u meer inzicht in uw bedrijf. Het zorgt ervoor dat u uw bedrijfsgegevens kan verzamelen, opslaan, inzien en analyseren. Dat moet dan leiden tot het kunnen nemen van betere beslissingen en betere prestaties.

Wanneer is Business Intelligence software de juiste stap voor u?

 1. Werkt u nog met systemen gebaseerd op papieren documenten? Met Business Intelligence software bespaart u tijd met het zoeken naar documenten, verlaagt u het risico op het verliezen van uw documenten en het maakt het eenvoudiger om uw informatie samen te voegen of te delen.
 2. Veel gegevens, maar geen informatie?
  U heeft al heel gegevens, maar u kunt hier niet de juiste informatie uit halen? Business Intelligence software zorgt ervoor dat u de juiste en bruikbare informatie uit uw gegevens kunt halen.
 3. Meer efficiëntie behalen?
  Business Intelligence zal u helpen om uw huidige situatie te analyseren en verbeterpunten op te sporen. Ook bent u in staat om doorgevoerde verbeteringen te meten wat betreft succes.

Waarom Business Intelligence gebruiken voor uw houthandel?

Wat kan u precies met Business Intelligence en nog belangrijker, waarom zou u het gaan gebruiken? Hieronder staan enkele van de belangrijkste toepassingen opgesomd:

 • Verkoopanalyse: Met verkoopanalyse bent u in staat trends te ontdekken, gemiste kansen te identificeren en kansen te spotten. Een verkoopanalyse voedt in forecasting, inkoop, promoties, voorraadcontrole en inventarismanagement.
 • Analyse van de klant: U kunt trends in het gedrag van uw klanten identificeren, hun behoeften en tevredenheid. Klant analyses voeden strategische marketing, relatiebeheer, retentie en acquisitie-strategieën.
 • Leverancier analyse: wat zijn de best en slechtst presterende leveranciers in een verscheidenheid van statistieken zoals doorlooptijden, betalingstermijnen of kwaliteit? Inzicht en begrip van deze informatie stelt u in staat om uw supply chain te stroomlijnen en kunt u ervoor zorgen dat u de beste prijzen en aanbiedingen geniet.
 • Marketing analyse: Helpt u uw marketing activiteiten verspreid over alle kanalen te traceren en bij te houden, zodat u inzicht krijgt in welke promoties succesvol zijn.
 • Voorraad analyse: Helpt u begrijpen hoe u uw voorraad onder controle houdt om inefficiëntie te voorkomen en voorraadtekorten kunt voorkomen.

Meer weten over wat onze oplossingen voor uw houthandel kunnen betekenen? Download dan onze brochure of neem contact met ons op.

Brochure houthandel Contact opnemen

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.