Oplossingen

×

Oplossingen Overzicht

Oplossingen Overzicht


ERP Software – Ontwikkeld voor Handelsbedrijven

Wij bieden een volledig geïntegreerd ERP systeem voor de groothandel en distributie. Via een verscheidenheid aan modules helpt onze ERP software u met effectiever inkopen, efficiënter voorraadbeheer, winstgevender verkopen en het leveren van een betere service.

Van uw sales team tot uw back office, onze oplossing is ontworpen door experts uit de handelssector om de dagelijkse productiviteit van uw team te verhogen. Elk aspect van financiën, handel, logistiek en management kunt u onder controle houden.

Al uw handelsprocessen in 1 systeem

Met meer dan 40 jaar ervaring binnen de handelsbranche bieden wij een totaaloplossing die specifiek voor de handel ontwikkeld is. Met onze software heeft u altijd inzicht in uw huidige voorraad, openstaande orders, marges, boekhouding en belangrijke prestatiemeters. Van offerte tot aan facturatie – u vindt alle benodigde functionaliteiten in 1 systeem.

Bekijk alle mogelijkheden van onze software.

Lees Verder


E-Commerce

Met Web Builder kunt u snel een volledig geïntegreerd handelsplatform uitrollen, dat direct prijzen en beschikbaarheid aan uw klanten toont – volgens hun prijsvoorwaarden zoals u ze beheert binnen het ERP systeem. De website kan gepersonaliseerd worden, met pagina's en content die u zelf toevoegt om ervoor te zorgen dat u de informatie levert die uw klant nodig heeft.

Lees Verder


Manufacturing ERP Software - Ontwikkeld voor productiebedrijven

Manufacturing is een volledig geïntegreerde oplossing voor uw productiebedrijf. Met de combinatie van verschillende modules kan ons Manufacturing ERP systeem al uw productieprocessen nauwkeurig automatiseren, traceren en monitoren. Met de levering van real-time inzicht om kwaliteit of problemen te detecteren en op te lossen, kunt u zich met Manufacturing concentreren op een goede serviceverlening aan uw klanten met kosten, kwaliteit en regelgeving in het achterhoofd.

Lees Verder


Welke oplossing past bij uw bedrijf?

Bij Kerridge Commercial Systems bieden wij wereldwijd bedrijfsoplossingen aan voor handelsbedrijven en productiebedrijven. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden en beste oplossing voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

 

Maak_Afspraak New Call-to-action

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.