Oplossingen

×

Field Service

Field Service Management

Probeer onze Geïntegreerde Field Service Management

Field Service Management is een volledig geïntegreerd en schaalbaar systeem geschikt voor iedere organisatie die diensten verleent op het gebied van installatie, engineering en onderhoud. Onze software automatiseert, traceert en monitort exact al uw zakelijke activiteiten. Het systeem maakt het mogelijk om kritische informatie door uw organisatie te laten stromen en helpt u daarmee om uw kosten te monitoren en de complete organisatieprestaties te verbeteren.

Met onze software kunt u servicemonteurs toewijzen gebaseerd op de benodigde vaardigheden en de dichtstbijzijnde locatie zodat u er zeker van bent dat u voldoet aan de afgesproken responsetijden. De bevoorrading van de transportmiddelen wordt automatisch beheerd en uitgevoerd zodra de servicemonteur weer op de zaak is. Hiermee garandeert u dat de servicemonteur te allen tijde over de noodzakelijke onderdelen beschikt om het werk naar tevredenheid uit te voeren.

De Service Management app zorgt ervoor dat uw monteurs onderweg een continue verbinding hebben met de vestiging en voorziet hen gedurende de dag van doorlopende updates. Onze app is speciaal op maat ontwikkeld om aan uw individuele wensen te voldoen.

Field Service Management Software: de voordelen op een rij

  • Optimaal inzetten van servicemonteurs resulteert in hogere omzet per monteur
  • Gecoördineerde processen resulteren in maximale productiviteit en mogelijkheden tot significante kostenbesparing
  • Superieure prognoses en planning door speciale functionaliteit
  • Gezamenlijke aanpak resulteert in verbeterd klantrelatiebeheer
  • Volledige controle over iedere fase
 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.