Service Overzicht

De diensten van Kerridge Commercial Systems kunnen helpen uw bedrijf te ondersteunen

Wij weten hoe druk u bent als u een bedrijf moet leiden. Dat is waarom wij een aantal verschillende manieren en diensten aanbieden om een deel van die last van u over te nemen. Al onze diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de handelssector en om u te helpen het meest uit uw software en investeringen te halen.

Onze diensten omvatten het volledige spectrum van projectmanagement en installatie. Dit betreft ontwikkeling, om ervoor te zorgen dat het systeem naar uw behoeften is ingericht; consultancy en training, zodat u altijd het maximale uit onze oplossingen haalt; en doorlopende ondersteuning en onderhoud. Ook kunnen wij andere diensten volledig op ons nemen. Denk aan hardware voorziening, hosting en Cloud oplossingen, om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd beschikbaar is en functioneert zoals u dit wenst. 

Benieuwd wat onze software en ons team voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Maak_Afspraak

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.