Skip to content

K-Cloud

 

Cloud en SaaS

Onze Cloud diensten zijn onderdeel van onze strategische service op maat, waarbij onze klanten kunnen kiezen uit een scala aan diensten voor de infrastructuur die ze gebruiken voor hun softwareoplossingen. Dit bevat; Infrastructure-as-a-Service (IaaS), hosting, gegevensopslag, disaster recovery, aanschaf van hardware en data netwerken.

Het onderhouden, monitoren en up-to-date houden van interne systemen kunnen risico’s en zorgen met zich meebrengen. Onze Cloud diensten nemen deze van je weg.

Met onze Cloud oplossingen kun je meer tijd besteden aan de dagelijkse gang van zaken en je klanten. Dit kan meer mogelijkheden opleveren voor het verhogen van omzet, verbeteren van winstgevendheid en het behouden van concurrentievoordeel. Onze Cloud oplossingen bieden je bedrijf flexibiliteit en mogelijkheden om te groeien wanneer dit nodig is. Het is geschikt voor klanten van elke omvang, van één locatie tot multinationals met meerdere bedrijven en filialen.

Kerridge Commercial Systems biedt een concurrerende service en ons team beschikt over uitgebreide ervaring in het ontwerp, de installatie, het onderhoud en de ondersteuning van IT-infrastructuur. Onze flexibele aanpak betekent dat je precies de oplossing krijgt die jouw bedrijf nodig heeft.


SaaS

Kerridge Commercial Systems biedt K8 aan als een SaaS oplossing (Software as a Service). Dit op een abonnement gebaseerde model is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar maximale flexibiliteit in hun IT-investeringsstrategie. Met een beperkte kapitaalinvestering vooraf, dekt de all-inclusive prijs per gebruiker /per maand de K8-software en databaselicentie, helpdeskondersteuning, systeemhosting, servercapaciteit en systeemonderhoud.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië