Skip to content

Efficiënter Voorraadbeheer

 

Efficiënter Voorraadbeheer

Just in time inkopen, reduceren van verwerkingskosten en het economisch transporteren van goederen; het zijn allemaal belangrijke manieren om marges binnen de handel te beschermen.

Uw voorraad is doorslaggevend, ongeacht of u een groothandel heeft met een enorme catalogus en grote magazijnen, een dealer die specialistische producten aan een netwerk van filialen levert, of een retailer met een focus op winkels met een hoge omzetsnelheid.

Onze software geeft u inzicht in belangrijke informatie voor efficiënt voorraadbeheer, voorraadbewegingen en bevoorrading. Deze real-time informatie kan u helpen om uw werkkapitaal te reduceren, verspilling te minimaliseren en uw marges te verhogen binnen het gehele bedrijf.

Als u inzicht heeft over uw volledige voorraad en de forecasting module nauwkeurig inricht kunt u uw klanten vol vertrouwen bedienen. Als u weet waar al uw voorraad zich bevindt, wat er exact in komt en wat er uit gaat, kunt u uw verschillende magazijnen raadplegen om back-orders of gemiste verkopen te voorkomen.

  • Optimaliseer voorraadniveaus

  • Gebruik just in time om marges veilig te stellen

  • Beheer de goederenstroom

  • Ondersteun de centrale winkels en filiaal netwerken

  • Behoud volledig inzicht over alle locaties

Onze software is ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Vraag een demo aan  Contact opnemen

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.