Distributeurs

Software voor Distributeurs

Ongeacht of u een geautoriseerde dealer bent van merkproducten, of gericht op het bedienen van een specifieke handel of industrie - onze software geeft uw distributiebedrijf volledige zichtbaarheid over de distributie van goederen naar een verkooppunt, in het magazijn of onderweg.

De kans is groot, dat zodra uw klanten besloten hebben wat ze willen, ze de transactie zo spoedig mogelijk willen laten verlopen zodat ze verder kunnen met hun dagelijkse werkzaamheden. Onze oplossing voor distributeurs helpt uw onderneming om prestaties te verbeteren dankzij het versnellen van verkoopprocessen met vlotte en nauwkeurige transactieverwerking.

Real-Time Voorraadbeheer

Als u goed kunt zien welke goederen er binnen komen en uitgaan in uw bedrijf, kunt u effectief voorspellen om te zorgen dat uw bedrijf adequaat kan reageren op de altijd veranderende markt en uw concurrentie voor kan blijven. Met onze gespecialiseerde distributiesoftware kunt u strakke controle houden zowel op centraal als op filiaal niveau.

Effectief Klant Relatiebeheer

In een concurrerende markt is het zeer belangrijk om uitstekende klantenservice te bieden, zelfs voor de kleinste transacties. Ons Customer Relationship Management (CRM) systeem helpt u om niet alleen uw klantrecords bij te houden, maar ook om ze binnen het hele bedrijf in real time te updaten. Dit betekent dat uw medewerkers altijd de meest recente informatie in een paar klikken beschikbaar hebben.

Ontgrendel uw eCommerce potentieel

Als het gemakkelijker is om met u zaken te doen dan met uw concurrenten, dan is het voor de hand liggend dat klanten eerst naar u komen. Dit betekent aanbieden van uitgebreide en flexibele diensten, vooral wanneer uw klanten op locatie zijn en direct inzicht wensen over beschikbaarheid. Zo kunnen zij meteen een snelle en eenvoudige order of reservering plaatsen. Of u nu een groot distributiecentrum beheert, een online handelsplatform, handelt in bulk, of een gespecialiseerd assemblagebedrijf bent, onze software voor distributeurs helpt u met verbeteren van verkoop, marges beschermen en het onderhouden van duurzame relaties met uw leveranciers en klanten.

Ontvang een brochure

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.