Oplossingen

×

Delivery Management

Innovatieve Delivery Management Software

Onze ePOD, (Electronic Proof of Delivery) software is een innovatieve, mobiele workflow die uw bedrijf kan transformeren door uw chauffeurs of koeriers onderweg te verbinden met uw backoffice.

Uw chauffeurs hebben toegang tot alle informatie die ze nodig hebben om zeker te zijn van een voltooide levering, terwijl uw backoffice managers een volledig totaalbeeld krijgen van individuele diensten. Dit alles gebeurt in real time wat de kansen op fouten in uw rapportages vermindert.

De delivery management software integreert volledig met de mogelijkheden van ons ERP systeem dankzij een gehost, real time communicatieplatform, met een applicatie verbonden op een mobiele apparaat van uw chauffeur.

De oplossing stelt u in staat om vrachtbrieven door te sturen naar uw chauffeurs; spoor ze aan om de voorschriften te handhaven tijdens de dagelijkse taken; ontvang real time updates over individuele leveringen; en zodra de vrachtbrief compleet is afgehandeld ontvangt u een samenvatting.

Waarom kiezen voor onze Delivery Management Software?

  • Volledig geïntegreerd met ons ERP systeem – het kan worden gebruikt naast andere functionaliteiten als warehouse management en voorraadbeheer

  • Real-time levering updates – binnen een paar seconden kan informatie geüpload worden van het mobiele apparaat van uw chauffeur naar uw ERP systeem

  • Geeft uw back office managers een compleet en volledig beeld van individuele diensten

  • Conform COSHH bepalingen/voorschriften

  • Managed service – de oplossing wordt geleverd als een service, dit vermindert de lasten van het beheren van de technologie en de ondersteunende support calls voor uw personeel.

Om meer te weten te komen over onze ePod software, download onze brochure of vraag vandaag nog een demo aan.

download_brochure K8 Demo aanvragen
 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.