Oplossingen

×

Web Builder

Een moderne website, met volledig geïntegreerd handelsplatform - Web Builder

Web Builder biedt u een geavanceerde website die volledig is geïntegreerd met uw ERP systeem. Met één enkele website, gebouwd volgens onmisbare Responsive Design principes, heeft uw klant toegang tot uw site op ieder apparaat - Smartphone, Tablet of PC - en kunnen zij orders plaatsen op dat moment van de dag dat het beste bij hen past.

Web Builder biedt alle standaard functionaliteiten die u zal verwachten van een moderne website, zoals Over Ons, FAQ's, Nieuws, Blogs, enz. Dit, samen met de verfijnde en vooraf geïntegreerde handelsfunctionaliteit, kan snel worden uitgerold om een website te bouwen die uw klanten kunnen gebruiken om orders te plaatsen, rekeningen kunnen inzien en betalen, kopie-facturen opvragen en orde statussen bekijken.

Producten worden automatisch gepromoot op uw website. Verkooporders worden vanuit Web Builder rechtstreeks naar uw ERP systeem gestuurd, waar ze vervolgens verwerkt worden - U kunt de orders direct bekijken! Prijsafspraken met klanten, zoals in het systeem opgenomen, zijn onmiddellijk zichtbaar als er voorraad beschikbaar is - het is niet nodig om deze data op uw website te onderhouden, het wordt dynamisch uit uw ERP systeem opgehaald.

Web Builder is de oplossing voor uw bedrijf

  • Stelt u in staat om direct inzicht te bieden over prijzen en beschikbaarheid

  • Biedt geavanceerde zoekmogelijkheden, met duidelijk inhoud

  • Maakt het mogelijk voor klanten om producten te bekijken en direct te kopen

  • Geeft een weergave van het klantaccount tot op de minuut

  • Biedt directe zichtbaarheid van orderstatus

  • Stelt klanten in staat om kopie-facturen, afleverbewijzen, etc op te vragen

Snel online met uw bedrijf


Direct de eerste stap nemen naar een online handelsplatform met Webbuilder? Download onze brochure.

Ontvang onze brochure

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.