Management Team

Management Team

Ian Bendelow – Chief Executive Officer

Ian heeft 25 jaar ervaring binnen de IT branche met ERP oplossingen en werkt meer dan 20 jaar met Kerridge’s portfolio van software oplossingen, services en klanten. Zijn loopbaan ontwikkelde zich van klantgerelateerde ondersteunende, training en consultancy posities, naar management functies in sales, international business development en overige commerciële posten. Ian vervult nu zijn rol met het leiden van Kerridge Commercial Systems naar de verwezenlijking van de groeistrategie van de organisatie in de nabije toekomst.

David Liddle – Chief Product Officer

David is verantwoordelijk voor de Product Management & Development teams binnen Kerridge Commercial Systems sinds 2003. Voordat David zich bij ons aansloot, vervulde hij een aantal senior IT functies binnen de groothandel- en distributie branches. Zijn waardevolle ervaring als zowel gebruiker en leverancier van ERP systemen, zorgt ervoor dat onze constante investeringen in product ontwikkeling gefocust zijn op onze klantbehoeften.

Nigel Bedford – Chief Financial Officer

Nigel is een registeraccountant met meer dan 25 jaar ervaring bij de 4 grootste accountantskantoren van het Verenigd Koninkrijk en is tevens een ervaren CFO in de IT branche. Nigel werkt sinds de oprichting van Kerridge Commercial Systems limited in 2011 aan de zijde van Ian. Hij heeft in het bijzonder ervaring in de private sector en het leiden van deze ondernemingen door fases van snelle groei.

Martin Turbitt – Chief Technical Officer

Martin heeft gewerkt binnen Managed Services: Netwerk, Data Centers en Cloud services sinds 2000. Hij was verantwoordelijk voor Strategie, Design en Operations bij verschillende Service Providers in de UK voor een periode van 13 jaar. Zijn uitgebreide kennis en ervaring stellen Kerridge Commercial Systems in staat om cloud strategieën en allianties op te nemen in ons portfolio, wat betekent dat onze klanten hosting van hun ERP-oplossingen kunnen uitbesteden naar een veilig en beveiligd eco-systeem.

Trevor Loker - Business Integration Director

Trevor’s carrière is geconcentreerd op zowel ICT-producten als diensten in de B2B markt, met ervaring in zowel directie en consultancy rollen. In zijn tijd bij KCS, heeft hij een aantal rollen bekleed op bestuursniveau en is momenteel verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat onze acquisities soepel integreren binnen de groep en een sterke bijdrage aan onze groei leveren.

Fred Loos – Managing Director KCS Benelux

Per 1 juli 2018 is Fred Loos bij Kerridge Commercial Systems als Managing Director KCS Benelux gestart. Fred heeft 34 jaar ervaring binnen de software industrie, meest recentelijk als verantwoordelijke voor het MKB/KMO binnen een groot softwarebedrijf. Met zijn ervaring binnen de groothandelsbranche in het MKB/ KMO in de Nederlandse markt, zal Fred onze focus en management bandbreedte in deze belangrijke regio verder versterken.

Michiel Bakker – Director of Operations KCS Benelux

Michiel bakker, heeft 16 jaar ervaring in de ERP-systemen markt en keerde 3 jaar geleden vanuit de VS terug naar Europa. Met zijn bewezen capaciteiten in verkoop, consulting en projectmanagement, heeft Michiel de kwaliteiten die ons in staat zullen stellen om snel vooruitgang te boeken en de mogelijkheden te maximaliseren voor ons kantoor in Nederland en onze klanten.

Andrew Wilkinson – European Sales Director

Andrew heeft zich aangesloten bij Kerridge Commercial Systems in januari 2016 als European Sales Director. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de distributie, merchandising en fabricage software industrie, speelt Andrew een belangrijke rol voor ons bij de verdere ontwikkeling van relaties met onze klanten en het creëren van strategieën om ons bedrijf te helpen groeien in het VK en heel Europa.

Jose Duarte – Operations Director

Jose heeft meer dan 17 jaar ervaring op senior niveau met het leiden van teams wereldwijd in professionele dienstverlening, operations en consultancy binnen verschillende grote multinationals. Meer recentelijk was hij Practise Director binnen een grote Britse Professional Services en BPO groep, voor zijn komst naar Kerridge Commercial Systems om de Professional Services Group (PSG) te leiden in een tijd van sterke groei.

Neem contact op

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.