Oplossingen

×

Werkorders

Bespaar tijd met Werkorders

Opdrachtbonnen (intern of extern toegewezen) kunnen moeilijk te beheren zijn. Deze module is speciaal voor uw branche ontwikkeld om u daarin bij te staan en de gewenste waarde toe te voegen.

Met werkorders kunt u snel en gemakkelijk grondstoffen omzetten in waardevolle eindproducten. Het omvat alle belangrijke elementen van een werkorder waaronder middelen, tijd, proces, afval, uitval en het inzetten van materialen en diensten van derden. U kunt zodoende één of meerdere eindproducten produceren die zich in verschillende productiefases bevinden met een enkele opdrachtorder. Dit ondersteunt u bij het beheren van het productieproces en het behalen van gewenste marges.

Werkorders: de voordelen op een Rij

  • Bespaart tijd en moeite bij het maken van opdrachtbonnen

  • Het proces wordt bewaakt om de winstgevendheid te garanderen

  • Verhoog de omzet dankzij producten met toegevoegde waarde

  • Kostenreductie bij het modificeren van producten

  • Herkent sets, assemblages en individuele componenten

Onze oplossing herkent losse componenten en geassembleerde producten en houdt bij wanneer deze besteld en geleverd zijn, zodat het gemakkelijk is aan specifieke klanteisen te voldoen.

Ontvang onze brochure

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.