Skip to content

ePOD

 

Delivery management met ePOD

Juiste voertuig, juiste goederen, juiste tijd - tevreden klanten

We begrijpen dat het leveren van goederen aan de klant aanzienlijk is veranderd; klanten verwachten keer op keer snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Een belangrijke vereiste is om ervoor te zorgen dat de hele cyclus van de laad- en routeplanning optimaal wordt ingedeeld met gebruik van het beschikbare transport. Kortom, klanten willen een ervaring zonder problemen.

Onze volledig geïntegreerde oplossingen bevatten geavanceerde leveringsplanningsfaciliteiten. Ten eerste kunt u verkooporders voor bezorging bekijken, voordat u verder gaat met het laden van de planning voor elk voertuig met locatiegegevens, bijvoorbeeld postcodes of vaste routes. Of u kunt de volgende beschikbare route bekijken om de bezorgdatum aan te passen, indien gewenst. Als een alternatief om het systeem al het werk te laten doen, kunt u ook voertuigen laden en handmatig plannen.

Een belangrijk onderdeel is de ePOD-app die op mobiele apparaten kan worden geïnstalleerd. Bestuurders kunnen de hele bezorgcyclus beheren - van controle en bevestigingen tot het ondertekenen door de ontvanger.

Delivery management met ePOD - de voordelen op een rij

  • Controleer leveringen en plan voertuigen

  • Handmatige of automatische voertuigtoewijzing

  • Leveringen aan routes toewijzen

  • Pakbon en afleveringsbewijs afdrukken op basis van route

  • Exporteer manifest naar mobiel apparaat - Android- of iOS-app

  • Leg bewijs van levering vast - namen en handtekeningen

  • Leg foto's vast

  • Informeer filiaalpersoneel over vragen of fouten

Voor meer informatie over hoe Delivery Management uw processen kan stroomlijnen, download onze brochure of vraag vandaag nog een demo aan.

Download een brochure Vraag een demo aan

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.