Skip to content

Bedrijfscontinuïteit

 

Bedrijfscontinuïteit voor kritische handelssystemen

We leveren speciale bedrijfscontinuïteit software en diensten om onderbreking van uw handelsactiviteiten te voorkomen. Onze expertise en geavanceerde software voorkomen dat uw IT-systemen onnodig uitvallen en garanderen zo een minimale down time.

Ieder onvoorzien incident waardoor uw locatie, systemen, data of ondersteunende infrastructuur tijdelijk onbereikbaar is, kan uw handelsactiviteiten ernstige schade toebrengen. KCS heeft zich er op toegelegd uw continuïteit maximaal te waarborgen ongeacht de oorzaak van de verstoring.

Bedrijfscontinuïteit Oplossingen

  • Beschermt zakelijke transacties tegen systeemuitval

  • Maximaliseert server- en netwerk up-time

  • Maakt gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen

  • Biedt u de keuze uit verschillende oplossingen

  • Komt tegemoet aan branche specifieke wensen en eisen van handel en groothandel

Iedere onderbreking van de handel is een ramp, op welke manier je het ook bekijkt. Juist om deze reden moet u een plan van aanpak bij de hand hebben om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent als het slechtste gebeurt. Lees alles over deze voorbereidingen in onze blog: Het belang van bedrijfscontinuïteits planning.

Download een brochure

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.