Retail

Robuuste ERP Software voor Retailers

De Retail sector bevindt zich aan het scherpe einde van de economie, onder constante druk om omzet, marktaandeel en marges te behouden, terwijl ze moeten reageren en inspelen op felle prijsconcurrentie. Nieuwe verkoopkanalen zijn geopend op de markt en klantrelaties zijn als gevolg hiervan ook veranderd. Detailhandelaren slagen in deze snel evoluerende omgeving als ze totale zichtbaarheid van hun supply chain houden, hun klantenservice blijven verbeteren en transactieverwerkingen efficiënt onderhouden.

Wij bieden retailers een strak geïntegreerde oplossing waar verkopers volledig inzicht hebben van de juiste informatie over producten en de distributieketen, zodat zij goede service kunnen verlenen. Real-time informatie stroomt ook naar de website waar klanten prijzen kunnen bekijken, door producten kunnen bladeren en online net zo gemakkelijk kunnen kopen als in de winkel. Relaties zijn opgebouwd door gerichte marketingcampagnes, speciale aanbiedingen en incentives. Contant en Op Rekening functionaliteiten bieden nauwkeurige beoordeling en controle gedurende de dag. Het management ontvangt een totaaloverzicht van de bedrijfsprestaties en helpt hen de vraag te voorspellen om product beschikbaarheid zeker te stellen.

Meer te weten komen over onze ERP oplossingen voor de Retail? Neem contact met ons op of vraag een brochure aan.

download_brochure
 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.