Positieve upgrade ervaring voor Lawsons

Hout en Bouwmaterialen

Previous

Lawsons

Next

Klant: Lawsons

Website: www.lawsons.co.uk

Upgrades komen behoeften ten goede

De Lawsons Groep opereert 17 filialen verspreid over Londen en het Zuid Westen. Het familiebedrijf specialiseert zich in de levering van bouwmaterialen, hout en loft conversies. Jeremy Norris, Commercieel Directeur, is al 22 jaar bij de groep.“We streven ernaar om de best mogelijke hulpmiddelen te bieden aan onze medewerkers – van de vrachtwagens die ze rijden tot the IT systemen die ze gebruiken,” legde hij uit. K8 verwerkt ongeveer 3.000 transacties per dag voor Lawsons en beheert 8.000 klant accounts. Het bedrijf behoort tot één van de eerste gebruikers van de software en is overgeschakeld naar het systeem in 1999 wanneer hun vorige provider de millennium/2000 naleving niet kon garanderen. De initiële 40 gebruikers van het systeem is uitgegroeid tot 190 K8 gebruikers verspreid over 17 vestigingen. Het IT team upgrade altijd naar de laatste versie van het systeem zodra deze beschikbaar is.

"Ik kan niet begrijpen waarom iemand niet zou upgraden", zei Jeremy Norris.

“Ten eerste hebben gebruikers van het systeem een hoog verwachtingsniveau – ze willen niet met groenen schermen werken. Ten tweede is er de bedrijfsbehoefte. Door te upgraden kunnen in de voorhoede blijven en het meeste uit nieuwe functionaliteiten halen. De laatste versie van K8 laat ons management accounts produceren met kritische informatie – zoals hoeveel winst we maken in elke vestiging op dagelijkse basis – op de snelst mogelijke manier.” De laatste upgrade van K8 bracht Jeremy ook twee belangrijke functies voor Jeremy. De eerste is PCI (Payment Card Industry) conform chip en pin integratie die niet geïntegreerde PDQ machines zullen vervangen. Alle kaart transacties kunnen rechtstreeks in K8 worden verwerkt dankzij het gebruik van PODS – dit leidt tot betere veiligheid van transacties, minder typefouten en snellere autorisatie van de banken.

De laatste upgrade van K8 bracht Jeremy ook twee belangrijke functies voor Jeremy. De eerste is PCI (Payment Card Industry) conform chip en pin integratie die niet geïntegreerde PDQ machines zullen vervangen. Alle kaart transacties kunnen rechtstreeks in K8 worden verwerkt dankzij het gebruik van PODS – dit leidt tot betere veiligheid van transacties, minder typefouten en snellere autorisatie van de banken.

Een ander kenmerk is K8’s nieuwe transport aflevermanagement systeem dat voor aanzienlijke verbeteringen zorgt voor de operatie van het wagenpark. Jeremy legde uit: “Met twee derde van onze £80M bedrijfsomzet in afleveringen, genereren wij een hoop papierwerk met de kans op fouten. Onze chauffeurs kunnen handtekeningen van klanten opslaan op een mobiel apparaat en de gewenste wijzigingen over de geleverde goederen toevoegen – zo kan het systeem direct worden bijgewerkt met de juiste details en wordt al het papierwerk overbodig.”

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Download Brochure

//

Het hele proces verliep heel soepel. We hebben het oude systeem overgedragen op zaterdag rond lunchtijd en Kerridge Commercial Systems heeft de geüpgraded versie op zondag geleverd. De hele ervaring was simpel, pijnloos en positief!

- Jeremy Norris, Commercieel Directeur Lawsons

 

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.