Plumblink

Sanitair en Installatie

Previous

Plumblink

Next

Klant: Plumblink

Website: www.plumblink.co.za

Uitdagingen

Plumblink is een toonaangevende leverancier van sanitair en installatieproducten, ze bedienen zowel de loodgietersmarkt en aannemersmarkt, net als de verzekeringsbranche.

Ze hebben twee verschillende vestigingsmodules; een paar van de grotere winkels met showrooms voor de algemene klant en kleinere express winkels gericht op de loodgietersmarkt. Om de groei te ondersteunen, moest het bedrijf ook het voorraad distributieproces aanpassen en formaliseren.

"KCS ZA heeft ons een uitstekend hulpmiddel geleverd om dichterbij onze onze supply chain te staan. We zijn uitgegroeid van 19 filialen in 2010 naar 68 in 2015 met het doel om nog eens 12 tot 15 vestigingen te openen in het komende jaar.", aldus Dhr. Abraham

Seaweed McFarlane, CEO Plumblink zei: “Ik geloof echt dat wij het bedrijf in een goed gestructureerde en goed beheerste organisatie hebben gepositioneerd. De IT-systemen die we hebben geïntroduceerd hebben een zeer positieve uitwerking gehad en zichtbaarheid van alle operaties is verbeterd. Ik beschouw Plumblink als de marktleider met systemen in de juiste plaats om de verbetering en groei van de afgelopen 5 jaar door te zetten.”

Resultaten

  • Betere zichtbaarheid van de supply chain
  • Gencentraliseerde controle
  • Toegang tot actuele management informatie
  • Strakkere marge controle
  • Gemak van nieuwe vestigingen openen
  • Beter voorraadbeheer
  • Lage ondersteuningskosten

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Download Brochure

//

Kerridge Commercial Systems heeft ons voorzien van een uitstekend hulpmiddel om dichter bij onze supply chain te staan.

- Oswald Abrahams, ERP Systems Manager, Plumblink

 

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.