Skip to content

Euro Car Parts

Automotive Aftermarket

Previous

Euro Car Parts

Next

Klant: Euro Car Parts

Website: www.eurocarparts.com

Uitdagingen

In 1978 opgericht met 1 filiaal, maar nu levert Euro Car Parts jaarlijks essentiële onderdelen en verbruiksmaterialen voor meer dan vijf miljoen auto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Elke dag, verzorgen 1.750 bestelauto's en motoren van Euro Car Parts meer dan 30.000 leveringen aan onafhankelijke en franchise garages, bodyshops en vloot service centers in het Verenigd Koninkrijk. Meer dan 400.000 Retail klanten bezoeken regelmatig één van de 100+ winkels voor DIY onderdelen, auto verzorgingsproducten en accessoires.

Al heel veel jaren klant zijnde van Kerridge Commercial Systems, bereikte Euro Car Parts het stadium waar een gedetailleerde systeemcontrole nodig was, gevolgd met een beoordeling van alternatieve systemen. Na de voltooiing van deze evaluaties heeft het bedrijf gekozen om bij Kerridge Commercial Systems te blijven en de systemen te upgraden naar de laatste versie van K8. Naast de mogelijkheden van het meest recente K8-systeem, zijn industriekennis en uitstekende reputatie belangrijke factoren geweest bij de besluitvorming.

Resultaten

  • Warehouse Management module - ondersteunt hoge transactievolumes en gecontroleerde processen
  • Elektronische Handelsfunctionaliteit – online vermogen genereert belangrijke nieuwe omzet
  • Geïntegreerde CRM mogelijkheden - verhoogt klantenservice
  • Touch screen technologie – geeft personeel moderne hulpmiddelen, maakt hun werk gemakkelijker en eenvoudiger
  • Product afbeelding catalogiseren gekoppeld aan voorraadinformatie - verbetert de klantervaring

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Download een brochure

//

K8 is ongeëvenaard. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar IT ervaring en een grondige kennis van ons bedrijf, van waar we vandaag staan en wat onze ambities voor morgen zijn.

- Sukhpal Ahluwalia Singh, Voorzitter & CEO

 

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.