Skip to content
 

Kerridge CS benoemt nieuwe Chief Product Officer

Libby Koehn

Kerridge Commercial Systems (KCS) heeft aangekondigd dat Libby Koehn is benoemd tot Chief Product Officer (CPO) op het hoofdkantoor in Hungerford. De uitgebreide ervaring van Koehn op alle gebieden van softwareontwikkeling en haar gedrevenheid om productgroei en -visie vorm te geven, zal de klantenkring goed van pas komen, aangezien zij zich richt op de vooruitstrevende productstrategie.

Koehn is een ondernemende leider met meer dan 20 jaar ervaring in uitvoerende functies op het gebied van leidinggeven aan softwareproductbeheer, strategie, marketing en ontwikkeling bij verschillende softwarebedrijven in het VK en de VS. Koehn komt naar KCS vanuit haar meest recente functie als Chief Product Officer bij Brady PLC. Daarvoor was ze Product Vice President van de Enterprise-softwareoplossingen bij Sage. Als vooruitstrevende software Product Leader heeft ze een indrukwekkend track record opgebouwd in het beheren van productontwerp, technische innovatie en levering van grote, multidimensionale initiatieven die gebruikmaken van Cloud innovatie, big data, iOT, machine learning, aritifical intelligentie en meer. Haar expertise omvat het begrijpen van en werken met complexe IT-concepten en -systemen en de commerciële drijfveren die essentieel zijn voor het creëren van baanbrekend omnichannel (enterprise, web, mobiel) B2B-aanbod. Haar sterke uitvoeringsgerichte aanpak is een welkome aanvulling in de KCS groep en producten.

Naast haar uitgebreide ervaring in de bedrijfssoftware-industrie, behaalde Koehn diploma's in geschiedenis, politieke wetenschappen, verpleegkunde, liberale studies en bedrijfskunde. Ze voelt zich verbonden met de menselijke kant van productontwikkeling en processen door haar werk en haalt veel plezier uit het delen van haar kennis bij zowel startende als internationale bedrijven. Toen haar werd gevraagd naar haar nieuwe rol, merkte Koehn op: “Als software product persoon ben ik extreem gepassioneerd in het bouwen van innovatieve en flexibele technische oplossingen die echte problemen oplossen en klanten in staat stellen hun middelen, activiteiten en productiviteit te plannen, coördineren en beter te beheren. Ik kijk er naar uit om lid te worden van het uitstekende team van KCS, een bedrijf dat echt wereldwijde groeiambities heeft en een ontzagwekkende toewijding heeft om aan de behoeften van klanten te voldoen door uitstekende producten en diensten te leveren. ”David Liddle, KCS President of Research and Development, zei: “Terwijl we ons bedrijf laten groeien en onze productportfolio uitbreiden, is het belangrijk dat we ons richten op de langetermijnplanning van onze wereldwijde producten en zorgen voor een sterk leiderschap binnen R&D en door de hele onderneming heen. De expertise van Koehn zal het meest waardevol zijn voor onze evoluerende productstrategie binnen de groep.”

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.