K8 uitgelicht tijdens Transferro huisbeurs 2017

Afgelopen week mochten wij aanwezig zijn bij de Huisbeurs van Transferro, inkooporganisatie voor bedrijven die in ijzerwaren en gereedschappen handelen. Na afloop van de ledenvergadering bezochten leden en medewerkers de huisbeurs, waar 48 leveranciers aan deelnamen. Voor ons een mooie gelegenheid om ook onze bestaande klanten, die lid zijn van Transferro, te begroeten.

Transferro leden die al gebruikmaken van K8 zijn: Goedkoop Bouwmaterialen, van Houwelingen Hout, Brentjens Bouwproducten en Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel. Meer informatie over Transferro leest vindt u op de website: www.transferro.com

K8 is specifiek ontwikkeld voor de groothandel

Onze K8 software helpt de groothandel te onderhandelen en kostprijzen te beheren, met efficiënt bestellen, voorraad just-in-time realisatie, het verminderen van handelingen en vervoer te optimaliseren. Zichtbaarheid in de hele toeleveringsketen geeft betere controle over de enorme catalogus welke essentieel is om klanten keuze en beschikbaarheid te bieden.

  • Ondersteunt de volledige verkoopcyclus vanaf initiatie, offertebeheer tot en met orderplaatsing
  • Maximaliseert de waarde van elke aanvraag en transactie
  • Heeft inkoopfunctionaliteiten die zeer capabel en flexibel zijn
  • Bevat managementinformatie, analyse en hulpprogramma's voor rapportage
 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.