Skip to content
 

Datawright wint award Software Innovation of the Year

Datawright wint award Software Innovation of the Year

Datawright, onderdeel van KCS, heeft de 2017 Software Innovation Solution of the Year Award gewonnen voor een ‘Internet of Things’ (IoT) project dat geleverd is aan Arlington Automotive (NE), een klant van het eerste uur. De award is onderdeel van de European IT & Software Excellence Awards, die nu voor de 9e keer gehouden zijn en die zijn opgericht om beste praktijkcases en klantgerichte oplossingen te erkennen.

De goede relatie van Datawright en Arlington, fabrikant van auto onderdelen, is al ontstaan in 1999, toen het bedrijf K8 Manufacturing heeft geïmplementeerd: de ERP oplossing van Datawright voor productiebedrijven.

Arlington heeft een doel in het aantal slagen per minuut voor hun machinepersen en legde deze prestatiegegevens de volgende dag vast – wanneer het vaak te laat was om een rechtstreeks effect te hebben op de producties. Real-time prestatiegegevens tijdens iedere shift werd een cruciale eis en daarom heeft Datawright een oplossing ontworpen en geïmplementeerd om het K8 systeem van Arlington to koppelen aan 2 van de persen. Met behulp van Wi-Fi geautomatiseerde apparaten, gekoppeld aan een micro-switch in elke pers, zijn de drukpersen ‘Internet-connected things’ geworden met real-time prestatiegegevens, elke minuut bijgewerkt, weergegeven op de werkvloer en de dashboards van de back office.

Voorafgaand aan de uitvoering van het IoT project was de gemiddelde productie output van Arlington gemiddeld zes onderdelen per minuut op iedere machine. Na de implementatie is dit gemiddelde toegenomen naar een gemiddelde van zeven onderdelen per minuut, een resultaat van 16% winst in productiviteit.

Lees het hele artikel hier.

Datawright is onderdeel van Kerridge Commercial Systems – een groep van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van toonaangevende, marktspecifieke, bedrijfsmanagement oplossingen over de hele wereld.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.