Eerste Howdens vestiging geopend in Amsterdam-Duivendrecht!

Howdens

"K8 is geselecteerd vanwege de specifieke handelsfunctionaliteiten van het product en de hoge standaard van expertise van Kerridge Commercial Systems."

David Hallet, Chief Information Officer

Howdens Kitchens & Joinery heeft afgelopen jaar haar eerste vestiging in Nederland geopend. Howden Keukens in Duivendrecht, Amsterdam.

Het moederbedrijf, Howdens Joinery, is opgericht in Engeland in 1964, opereert sinds 1995 onder de naam Howdens Joinery en is sindsdien uitgegroeid tot marktleider in Engeland. Naast Engeland hebben zij depots in Frankrijk, België en nu dus ook in Nederland. Lees nu het Succes Verhaal van Howdens & K8.

Uitdagingen: zakelijke groei, oude technologieën, handel-specifieke functionaliteit.

Howdens is uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van keukens in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 500 vestigingen verspreid over het land zijn de statistieken van een recent jaar indrukwekkend – ongeveer 4 miljoen keukenkasten, 2 miljoen kastdeurtjes en 400.000 complete keukens geleverd aan 200.000 bouwprofessionals. Het bedrijf heeft meer dan 5.000 werknemers in dienst werkzaam in fabricatie, inkoop, logistiek en de lokale vestigingen. Howdens is onderdeel van Galiform plc.

Lees de hele case studie hier.

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.