Skip to content
 
Evenementen

KCS op Installatie Vakbeurs

Bent u voorbereid op de toekomst?

Ook dit jaar zijn wij aanwezig op de Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg. Het thema van deze beurs is: "De installateur van de toekomst.". Wat speelt er op dit moment, welke vraagstukken gaan er spelen en hoe ga jij je hierop voorbereiden? Met ruim 40 jaar ervaring in de branche en mooie nieuwe ontwikkelingen willen wij zeker niet ontbreken tijdens dit evenement. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om (opnieuw) kennis te maken met onze oplossingen. 

10, 11 en 12 september 2019

Evenementenhal Hardenberg

U kunt ons vinden bij stand 163. Voor meer informatie over de Installatie Vakbeurs bezoekt u de websiteU kunt u gratis registreren via deze link met registratiecode: 61918012

 

HoutPro+

KCS presenteert K8 Babbage tijdens de HoutPro+

Dit jaar zullen wij aanwezig zijn als exposant tijdens de HoutPro+ 2017. Wij laten u graag kennismaken met onze volledige geïntegreerde  ERP oplossing K8 en de nieuwste release K8 Babbage. Onze oplossing is flexibel, schaalbaar en zowel uitermate geschikte voor kleine bedrijven met 1 filiaal tot grote organisaties met meerdere filialen.

De houtindustrie en bouwmaterialen branche zijn uniek in hun diversiteit. Wij bieden softwareoplossingen aan startende bedrijven, maar onder onze klanten vallen ook bedrijven die al meer dan 100 jaar bestaan. Onze klanten omvatten groothandelaren, detailhandellaren, houtimporteurs, fabrikanten en distributeurs. Wat hen verbindt is de passie en expertise van de teams aan het roer - en dat blijft ons altijd inspireren. Wij zijn zeer gepassioneerd om onze klanten mogelijkheden te bieden om slimmer te werken en marges te verbeteren.

Kennismaken tijdens de HoutPro+? U kunt ons vinden bij stand 5120. Wij verwelkomen u graag!

Registreer nu op de website van HoutPro+ of stuur een e-mail naar K8info@kerridgecs.nl om uitnodigskaarten te ontvangen.

Meer lezen over wat wij kunnen betekenen voor uw branche?

K8 voor Hout & Bouw

 

Kerridge CS aanwezig op Installatie Vakbeurs

Read more.

Wij nodigen u uit om langs te komen in Hardenberg op de Installatie Vakbeurs. Deze vind plaats van 10-12 september.