Skip to content
 

Evenementen

KCS op VSK beurs

Bezoek ons op de VSK Beurs!

Wij zijn dit jaar weer aanwezig op de VSK beurs in de jaarbeurs Utrecht. Het thema van dit jaar is 'Midden in de toekomst'. De installatiebranche is in transitie en op deze beurs staan alle ontwikkelingen in de wereld van installatie centraal. Ook wij zijn bezig met ontwikkelingen binnen onze software oplossingen en willen jullie graag verwelkomen in onze stand om kennis te maken of bij te praten. Zien wij u daar?

4 t/m 7 februari 2020

Jaarbeurs Utrecht

U kunt ons vinden bij stand 10.A068. Voor meer informatie over de VSK Beurs bezoekt u https://vsk.nl

Bestel uw gratis kaarten via deze link

 

HoutPro+

KCS presenteert K8 Babbage tijdens de HoutPro+

Dit jaar zullen wij aanwezig zijn als exposant tijdens de HoutPro+ 2017. Wij laten u graag kennismaken met onze volledige geïntegreerde  ERP oplossing K8 en de nieuwste release K8 Babbage. Onze oplossing is flexibel, schaalbaar en zowel uitermate geschikte voor kleine bedrijven met 1 filiaal tot grote organisaties met meerdere filialen.

De houtindustrie en bouwmaterialen branche zijn uniek in hun diversiteit. Wij bieden softwareoplossingen aan startende bedrijven, maar onder onze klanten vallen ook bedrijven die al meer dan 100 jaar bestaan. Onze klanten omvatten groothandelaren, detailhandellaren, houtimporteurs, fabrikanten en distributeurs. Wat hen verbindt is de passie en expertise van de teams aan het roer - en dat blijft ons altijd inspireren. Wij zijn zeer gepassioneerd om onze klanten mogelijkheden te bieden om slimmer te werken en marges te verbeteren.

Kennismaken tijdens de HoutPro+? U kunt ons vinden bij stand 5120. Wij verwelkomen u graag!

Registreer nu op de website van HoutPro+ of stuur een e-mail naar K8info@kerridgecs.nl om uitnodigskaarten te ontvangen.

Meer lezen over wat wij kunnen betekenen voor uw branche?

K8 voor Hout & Bouw

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.