Evenementen

HoutPro+

KCS presenteert K8 Babbage tijdens de HoutPro+

Dit jaar zullen wij aanwezig zijn als exposant tijdens de HoutPro+ 2017. Wij laten u graag kennismaken met onze volledige geïntegreerde  ERP oplossing K8 en de nieuwste release K8 Babbage. Onze oplossing is flexibel, schaalbaar en zowel uitermate geschikte voor kleine bedrijven met 1 filiaal tot grote organisaties met meerdere filialen.

De houtindustrie en bouwmaterialen branche zijn uniek in hun diversiteit. Wij bieden softwareoplossingen aan startende bedrijven, maar onder onze klanten vallen ook bedrijven die al meer dan 100 jaar bestaan. Onze klanten omvatten groothandelaren, detailhandellaren, houtimporteurs, fabrikanten en distributeurs. Wat hen verbindt is de passie en expertise van de teams aan het roer - en dat blijft ons altijd inspireren. Wij zijn zeer gepassioneerd om onze klanten mogelijkheden te bieden om slimmer te werken en marges te verbeteren.

Kennismaken tijdens de HoutPro+? U kunt ons vinden bij stand 5120. Wij verwelkomen u graag!

Registreer nu op de website van HoutPro+ of stuur een e-mail naar K8info@kerridgecs.nl om uitnodigskaarten te ontvangen.

Meer lezen over wat wij kunnen betekenen voor uw branche?

K8 voor Hout & Bouw

Klantendag 2017

Onze klantendag zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 21 september. Dit jaar hebben wij gekozen om gebruik te maken van een externe locatie. Wij nodigen u van harte uit bij Fort aan de Klop, in Utrecht, om deze dag bij te wonen.

  • Presentaties over de laatste ontwikkelingen
  • K8 Roadmap
  • Hints en Tips over het gebruik van K8
  • Interactieve workshop
  • Uitgebreide lunch

Lees alles over onze Klantendag hier en laat ons weten of u erbij bent.

 

inspHire breidt haar activiteiten in Australië uit

Read more.

inspHire Limited is verheugd de overname van haar reseller Elev8 Australia Pty Ltd aan te kondigen.